Duidelijk nog onder constructie

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 20:58

Heerlijk herfstvakantie gehad, een week met mijn familie. Het was zo fijn dat nog te kunnen doen met zijn allen. Mijn dochter genoot met volle teugen en de nodige gesprekken zijn ook gevoerd, daarom even een korte introductie waarom ik deze site ben gestart.

Ik ben Nina, 37 jaar en trotse mama van een super dochter van 6,5 jaar. Mijn leven verloopt met ups en down net als mijn gewicht.  

Ik heb het altijd leuk gevonden om te koken en met eten bezig te zijn, na onlangs een documentaire te hebben gezien over het nut en onzin van plantaardig eten heb ik besloten om voor nu te gaan proberen om een maand plantaardig (vegan) te gaan eten. Wat doet het met me, hoe voel ik me en vooral geeft het me echt meer energie?

Ik denk dat ik net als vele andere mama's en papa's en iedereen met een druk leven kunnen spreken van een chronische vermoeidheid, niet fit en het gezonde eten dat we graag willen er nog wel eens bij inschiet omdat we gewoonweg geen energie hebben nog uitgebreid in de keuken te moeten staan.

Mijn keuken is mijn leefgebied en ik zit ook altijd aan de keuken tafel, is het geen recepten speuren, dan kleur ik wel met of zonder mijn dochter of maak ik kleedjes en huisjes voor onze 5 cavia's dus dat zal tzt ook nog wel een plaatsje hier krijgen.

Voor nu ga ik me deze maand focussen op het plantaardig eten en lekkere recepten proberen te maken voor zowel volwassenen als kinderen. Dus worstelingen met het afvallen en sporten en zo nu en dan wat informatieve informatie over een gezonde levensstijl zonder te veel moeite of mee te doen aan een hype die uiteindelijk helemaal niet zo goed voor ons blijkt te zijn.

Omdat ik dus vandaag gestart ben met deze site is hij nog klein en onder constructie, maar nieuwe inhoud volgt, volg je mee?

 

Lieve groet Nina


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.