Over mij

Mijn naam is Nina en in de afgelopen jaren ben ik gaan ontdekken hoeveel koken, bakken en informatie over eten voor mij is gaan betekenen. Nu vind ik het leuk om in plaats van alles op losse papiertjes in huis op te schrijven mijn probeersels, geslaagd en niet op deze site te zetten.
Mijn huidige werk is bij een fantastische Italiaans ( mediterraan) georiënteerde delicatessen winkel waar we zowel maaltijden/hapjes e.d. verkopen die je mee naar huis kan nemen of alles voor thuis om mee te koken, denk aan verse kruiden , groente kazen en vleeswaren maar ook pasta's, wijnen, olijfolie ( vers van het vat), balsamico's, koekjes en noga, belegde broodjes en we hebben nog veel meer.

Nee ik maak geen reclame, als je nieuwsgierig bent geworden kom vooral even langs.. maar wil je het idee geven hoe mijn liefde er duidelijk in is gekomen. Ik ben een creatief persoon en doe ook graag aan handenarbeid en ben niet van het stilzitten... meestal dan.

Maar van een sollicitatie als verkoopmedewerker ben ik langzaam aan de keuken ingerold, tot de kok wegging en ik samen met de bazin de keuken moest gaan runnen....uhm

Zodoende bestonden mijn verkoopwerkzaamheden steeds meer als keukenwerkzaamheden en ondanks een lastige start begin ik echt geluk te ontdekken wanneer mensen, mijn collega's en mijn bazin me kunnen complimenteren met de dingen die uit "mijn" keuken komen. dat geeft voldoening. Dus wat ik op het werk als geluk ervaarde wilde ik thuis ook...
De vogeltjes gaan niet meer weg uit onze tuin te danken aan de overvloedige hoeveelheden mislukte broden en baksels.
Wat me op het volgende punt brengt, ik ben geen " topchef/kok" ik hou van wat ik doe en wat ik op mijn werk doe, dat doe ik zo goed als ik kan maar thuis, ben ik nog steeds aan het leren en oefenen... deze dingen zet ik hierop.

Afgelopen 6 jaar na de geboorte van mijn dochter stond het koken en bakken op een laag pitje, maar ik ben er klaar voor weer meer uit mijn keuken te halen.